Ens

Cafeteries el Criollo

Som la quarta generació de l’empresa familiar Cafés El Criollo, més de 100 anys d’història en què hem anat descobrint els secrets del cafè i transmetent-los de generació en generació.

Una història de qualitat, transmesa generació rere generació.

Del que va començar com una petita botiga de queviures i colonials al segle XIX, al carrer Santiago Nº 20 de Saragossa, on es venien tot tipus d’articles i també cafè verd, sense torrar, passant per la decisió de registrar la nostra marca el 1910 donada l’èxit que els nostres primers cafès ja rostits es venien; a l’abocador de cafè ens hem convertit avui en dia, oferint un cafè d’alta qualitat per al sector de l’hostaleria i l’alimentació especialitzada.

fábrica de cafés el Criollo

Les nostres especialitats són la selecció de cafès de les millors finques del món i les seves torrades naturals i tradicionals, les més òptimes per mantenir les aromes i sabors típics de cadascun dels orígens del cafè amb els quals treballem. El nostre ampli coneixement del cafè ens ha permès desenvolupar les nostres pròpies mescles, les mescles més adequades amb les quals podem garantir un excel·lent resultat amb el qual gaudir d’una bona tassa de cafè.

Una gestió transparent, eficient i responsable són els valors que ens defineixen, ara també empresarials, socialment i acreditats amb el medi ambient.

A través de diferents iniciatives, a Cafés El Criollo transmetem la nostra experiència en el coneixement del cafè, formant permanentment professionals del sector de l’hostaleria i a aquells que tenen la preocupació d’aprofundir i perfeccionar l’elaboració d’una bona tassa de cafè.