Avís Legal

Objecte

Aquest avís legal regula l’ús i ús   de https://www.cafeselcriollo.com   de les quals   CAFÉS EL CRIOLLO S.A. és titular.   (D’ara endavant,   CAFÈS EL CRIOLLO).

La navegació per la pàgina web de CAFÉS EL CRIOLLO, atribueix la condició d’USUARI de la mateixa i implica la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense previ avís per CAFÉS EL CRIOLLO, en aquest cas serà publicada i notificada al més aviat possible.

Per tant, és aconsellable llegir atentament els seus continguts en cas que desitgi accedir i fer ús de la informació i serveis oferts des d’aquest lloc web.

Així mateix, l’usuari es compromet a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el seu Avís Legal, i serà responsable de CAFÉS EL CRIOLLO o de tercers dels danys i perjudicis que es puguin ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Queda expressament prohibida qualsevol ús diferent de l’autoritzada, i CAFÉS EL CRIOLLO podrà retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

Identificació

CAFÉS EL CRIOLLO, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

El seu propietari és:   CAFÉS EL CRIOLLO S.A

El seu nom comercial és:   CAFES EL CRIOLLO

El seu NIF és: A50220995

Telèfon de contacte: 976 500 228

Correu electrònic: Vendes (A) cafeselcriollo.es

El seu domicili professional està situat a Polígon Industrial San Valero, nau 83. 50013 a Saragossa (ESPANYA)

Inscrita en el Registre Mercantil de Saragossa, Tom 802, General 541, Foli 1, Secció 3a, Full 9675, és titular d’aquest lloc web.

1- Comunicacions

Per contactar amb nosaltres, li proporcionem diferents mitjans de contacte detallats a continuació:

Tfno.: 976 500 228 i 976 500 234

Correu electrònic: Vendes (A) caféselcriollo.es

Adreça postal: Polígon Industrial San Valero, nau 83. 50013 a Saragossa (ESPANYA)

Totes les notificacions i comunicacions entre usuaris i CAFÈS EL CRIOLLO es consideraran efectives, a tots els efectes, quan es comu a través de qualsevol mitjà que es detalli anteriorment, excepte el telèfon.

2-Condicions d’accés i ús

El lloc web i els seus serveis són gratuïts. No obstant això, CAFÉS EL CRIOLLO podrà condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva pàgina web a l’emplenament previ del formulari corresponent.

L’usuari garanteix l’autenticitat i puntualitat de totes les dades comunicades a CAFÉS EL CRIOLLO i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes realitzades.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de CAFÉS EL CRIOLLO i a no utilitzar-los per, entre d’altres:

Difondre delictes, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, disculpant-se del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.

Introduir virus informàtics a la xarxa o realitzar accions capaces d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de CAFÉS EL CRIOLLO o de tercers; així com dificultar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu de recursos informàtics a través dels quals CAFÉS EL CRIOLLO presta els seus serveis.

Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics de CAFÉS EL CRIOLLO o de tercers i, si escau, extreure informació.

Violar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de CAFES EL CRIOLLO o de tercers.

Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.

Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que ho autoritzi el titular dels corresponents drets o legalment permesos.

Recollir dades amb finalitats publicitàries i enviar publicitat de qualsevol tipus i comunicacions amb finalitats comercials o comercials sense la seva sol·licitud prèvia o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra propietat de CAFÉS EL CRIOLLO, sense que s’entengui entès que es transfereixen a l’usuari més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i fer, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni estiguin instal·lats a servidors connectats a xarxes, ni estiguin subjectes a cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol tipus que apareixen en el lloc web són propietat de CAFÉS EL CRIOLLO, sense que s’entengui que l’ús o accés dels mateixos dóna a l’usuari cap dret sobre elles.

Queda prohibida la distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre CAFÉS EL CRIOLLO i el titular del lloc web en què s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de CAFES EL CRIOLLO dels seus continguts o serveis.

CAFES EL CRIOLLO no es responsabilitza de l’ús que cada usuari dóna als materials disponibles en aquest lloc web o de les accions que realitzi en funció d’elles.

3-Exclusió de garanties i responsabilitat en l’accés i l’ús

El contingut d’aquest lloc web té caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense garantir plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva integritat, correcció, validesa o puntualitat, ni la seva idoneïtat ni utilitat per a una finalitat concreta.

CAFES EL CRIOLLO exclou, en la seva totalitat, l’ordre legal, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena derivats de:

La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, integritat i / o puntualitat dels continguts, així com l’existència de defectes i defectes de tot tipus de continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, accedits a través del lloc web o dels serveis oferts.

Presència de virus o altres elements en els continguts que puguin provocar alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades de l’usuari.

Incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest avís legal com a conseqüència d’un ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera d’exemple,  CAFES EL CRIOLLO no es fa responsable de les accions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets d’honor, intimitat personal i familiar i auto-imatge, així com de la normativa sobre competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix,   CAFÉS EL CRIOLLO declina qualsevol responsabilitat per la informació que es troba fora d’aquest lloc web i no és gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquest lloc web és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts capaces d’ampliar els continguts oferts per aquest lloc web. CAFES EL CRIOLLO no garanteix ni es fa responsable del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; tampoc suggereix, convida o recomana la visita a ells, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. CAFES EL CRIOLLO no es fa responsable de l’establiment d’hiperenllaços per part de tercers.

4-Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que qualsevol usuari o tercer consideri que hi ha fets o circumstàncies que revelin la naturalesa il·lícita de la utilització de qualsevol contingut i / o la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació a CAFÉS EL CRIOLLO. Identificar-se correctament i especificar les presumptes violacions.

5-Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de lleis, reglaments, plans, disposicions generals i actes que s’han de publicar formalment als diaris oficials de les Administracions Públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia no específica de validesa jurídica.

6-Protecció de dades

CAFES EL CRIOLLO adopta els corresponents nivells de seguretat exigits en l’article 32 “Seguretat del Tractament” del RGPD 2016/679 de la UE i altres normatives aplicables. No obstant això, no pot garantir la invulnerabilitat absoluta dels sistemes, per tant, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats de les alteracions que tercers puguin causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l’usuari.

Si decideix abandonar el nostre lloc web a través d’enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra entitat, CAFÉS EL CRIOLLO no es fa responsable de les polítiques de privacitat d’aquests llocs web ni de les cookies que puguin emmagatzemar a l’ordinador de l’usuari.

La nostra política de correu electrònic se centra en l’enviament només de comunicacions que vostè ha sol·licitat rebre.

Si prefereix no rebre aquests missatges per correu electrònic li oferirem a través d’ells la possibilitat d’exercir el seu dret de cancel·lació i renúncia a la recepció d’aquests missatges, d’acord amb el que estableix el Títol III, article 22 de la Llei 34/2002, de Serveis per a la Societat de la Informació i comerç electrònic.

7-Legislació aplicable

Les presents condicions es regiran per la legislació europea i en aquest cas dependran de l’Autoritat de Supervisió, AEPD, legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el castellà.